Využití fyzikálně-chemických metod pro odbarvování cukerných šťáv – Bc. Simona Křížová
Bc. Simona Křížová
Diplomová práce
Využití fyzikálně-chemických metod pro odbarvování cukerných šťáv
Decolorizing of sugar syrups using physicochemical methods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KŘÍŽOVÁ, Simona. \textit{Využití fyzikálně-chemických metod pro odbarvování cukerných šťáv}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/yirntx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.