Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy – Bc. Martina Borýsková
Bc. Martina Borýsková
Master's thesis
Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy
The LOHAS Segment and the Offer of Local Gastronomy Products of Karlovy Vary Region with the Focus on Farmer's Markets
Abstract:
Cílem diplomové práce je identifikovat požadavky segmentu LOHAS a vyhodnotit nabídku regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy. Teoretická část se zabývá charakteristikou segmentu LOHAS a jeho specifickými požadavky na gastronomické produkty. Analytická část se věnuje různým označením potravin v České republice zaručující kvalitu a původ. Dále se zaměřuje …moreAbstract:
The purpose of this diploma thesis is to identify the requirements of the LOHAS segment and evaluate the offer of regional gastronomic products in the Karlovy Vary Region, focusing on farmer’s markets. The theoretical section is devoted to description of the LOHAS segment and its specific requirements for gastronomic products. An analytical section is devoted to various identification of food in the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/gwmlz/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BORÝSKOVÁ, Martina. \textit{Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy}. Online. Master's thesis. Praha: University College Prague. 2018. Available from: https://theses.cz/id/yj94b7/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Regionální produkty a tradice a jejich využití v cestovním ruchu
Kristýna Urválková -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Veronika Davidová -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Ludmila Kopečná -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Lenka Horká -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Lucie Kotrlíková -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Petra Stodolovská -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Markéta Jirásková