Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy – Bc. Martina Borýsková
Bc. Martina Borýsková
Diplomová práce
Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy
The LOHAS Segment and the Offer of Local Gastronomy Products of Karlovy Vary Region with the Focus on Farmer's Markets
Anotace:
Cílem diplomové práce je identifikovat požadavky segmentu LOHAS a vyhodnotit nabídku regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy. Teoretická část se zabývá charakteristikou segmentu LOHAS a jeho specifickými požadavky na gastronomické produkty. Analytická část se věnuje různým označením potravin v České republice zaručující kvalitu a původ. Dále se zaměřuje …víceAbstract:
The purpose of this diploma thesis is to identify the requirements of the LOHAS segment and evaluate the offer of regional gastronomic products in the Karlovy Vary Region, focusing on farmer’s markets. The theoretical section is devoted to description of the LOHAS segment and its specific requirements for gastronomic products. An analytical section is devoted to various identification of food in the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/gwmlz/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BORÝSKOVÁ, Martina. \textit{Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/yj94b7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Regionální produkty a tradice a jejich využití v cestovním ruchu
Kristýna Urválková -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Veronika Davidová -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Ludmila Kopečná -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Lenka Horká -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Lucie Kotrlíková -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Petra Stodolovská -
Regionální produkty a jejich využití pro zvýšení tržeb maloobchodní jednotky
Markéta Jirásková