Anna Boráková

Bakalářská práce

Využití prvků detekce plynů v technické praxi

Use of gas detection elements in technical practice
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením současného stavu detekce plynů při realizaci bezpečnostních opatření. Popisuje pozici systému detekce plynů v oblasti technické bezpečnosti, zpracovává přehled metod detekce plynů a jejich komparaci a navrhuje experiment umožňující monitorování zvolených bezpečnostních parametrů.
Abstract:
This bachelor thesis deals with evaluation of the current state of gas detection during the implementation of safety measures. Describes the position of the gas detection system in the field of technical safety, compiles the gas detection methods and their comparison, and proposes an experiment allowing the monitoring of selected safety parameters.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2018
  • Vedoucí: Petr Bitala
  • Oponent: Václav Válek

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava