Ing. Petr Müller

Master's thesis

Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.

The gastronomic concept focused on expanding services.
Abstract:
Diplomová práce se zabývá gastronomickým konceptem zaměřeným na rozšíření nabídky služeb o další aktivity. V úvodu popisuje hlavní cíle a motivace včetně použitých metodik pro zpracování diplomové práce. Cílem práce je najít nejlepší způsob rozvoje našeho podnikání na základě poznatků z dotazníkového šetření. Pro předloženou diplomovou práci bylo použito následujících metodik: dotazníkové šetření, …more
Abstract:
The diploma thesis deals with a gastronomic concept aimed at widening the offer of services with some other activities. In the introductory part, the main goals and motivation including the used methodologies for writing the diploma thesis are described. The aim of the thesis is to find the best way to develop our business following the findings of a questionnaire investigation. As for the submitted …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2014
  • Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze