Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb. – Ing. Petr Müller
Ing. Petr Müller
Master's thesis
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
The gastronomic concept focused on expanding services.
Abstract:
Diplomová práce se zabývá gastronomickým konceptem zaměřeným na rozšíření nabídky služeb o další aktivity. V úvodu popisuje hlavní cíle a motivace včetně použitých metodik pro zpracování diplomové práce. Cílem práce je najít nejlepší způsob rozvoje našeho podnikání na základě poznatků z dotazníkového šetření. Pro předloženou diplomovou práci bylo použito následujících metodik: dotazníkové šetření, …moreAbstract:
The diploma thesis deals with a gastronomic concept aimed at widening the offer of services with some other activities. In the introductory part, the main goals and motivation including the used methodologies for writing the diploma thesis are described. The aim of the thesis is to find the best way to develop our business following the findings of a questionnaire investigation. As for the submitted …moreKeywords
gastronomie – restaurace – ubytování – pojízdná prodejna – sladkovodní ryby – hodnota rybího masa – způsoby úpravy ryb gastronomie restaurace ubytování pojízdná prodejna sladkovodní ryby hodnota rybího masa způsoby úpravy ryb gastronomy restaurant accommodation mobile shop freshwater fishes value of fish meat fish preparation methods
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/8117/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 10. 6. 2014
- Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Analýza konceptu restaurace Podolka
Barbora Pospíšilová -
Možné dopady schvalení zakona o zákazu kouření na restaurace
Linda Guřanová -
Podnikatelský záměr připravované restaurace Erie
Valerie Georgiyeva -
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Kateřina Ronešová -
Možnosti využití nástrojů e-marketingu při rozhodování spotřebitele o výběru ubytování v turistických destinacích
Martin Mosler -
Zmluva o ubytovaní
Dana Jenčová -
Analysis of online sales channels for short term apartment rentals in Prague - case study of Ruterra Apartment s.r.o.
Anna Antonenko