Ing. Petr Müller

Diplomová práce

Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.

The gastronomic concept focused on expanding services.
Anotace:
Diplomová práce se zabývá gastronomickým konceptem zaměřeným na rozšíření nabídky služeb o další aktivity. V úvodu popisuje hlavní cíle a motivace včetně použitých metodik pro zpracování diplomové práce. Cílem práce je najít nejlepší způsob rozvoje našeho podnikání na základě poznatků z dotazníkového šetření. Pro předloženou diplomovou práci bylo použito následujících metodik: dotazníkové šetření, …více
Abstract:
The diploma thesis deals with a gastronomic concept aimed at widening the offer of services with some other activities. In the introductory part, the main goals and motivation including the used methodologies for writing the diploma thesis are described. The aim of the thesis is to find the best way to develop our business following the findings of a questionnaire investigation. As for the submitted …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2014
  • Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze