Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb. – Ing. Petr Müller
Ing. Petr Müller
Diplomová práce
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
The gastronomic concept focused on expanding services.
Anotace:
Diplomová práce se zabývá gastronomickým konceptem zaměřeným na rozšíření nabídky služeb o další aktivity. V úvodu popisuje hlavní cíle a motivace včetně použitých metodik pro zpracování diplomové práce. Cílem práce je najít nejlepší způsob rozvoje našeho podnikání na základě poznatků z dotazníkového šetření. Pro předloženou diplomovou práci bylo použito následujících metodik: dotazníkové šetření, …víceAbstract:
The diploma thesis deals with a gastronomic concept aimed at widening the offer of services with some other activities. In the introductory part, the main goals and motivation including the used methodologies for writing the diploma thesis are described. The aim of the thesis is to find the best way to develop our business following the findings of a questionnaire investigation. As for the submitted …víceKlíčová slova
gastronomie – restaurace – ubytování – pojízdná prodejna – sladkovodní ryby – hodnota rybího masa – způsoby úpravy ryb gastronomie restaurace ubytování pojízdná prodejna sladkovodní ryby hodnota rybího masa způsoby úpravy ryb gastronomy restaurant accommodation mobile shop freshwater fishes value of fish meat fish preparation methods
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/8117/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2014
- Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MÜLLER, Petr. \textit{Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/yk5flg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Analýza konceptu restaurace Podolka
Barbora Pospíšilová -
Možné dopady schvalení zakona o zákazu kouření na restaurace
Linda Guřanová -
Podnikatelský záměr připravované restaurace Erie
Valerie Georgiyeva -
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Kateřina Ronešová -
Možnosti využití nástrojů e-marketingu při rozhodování spotřebitele o výběru ubytování v turistických destinacích
Martin Mosler -
Zmluva o ubytovaní
Dana Jenčová -
Analysis of online sales channels for short term apartment rentals in Prague - case study of Ruterra Apartment s.r.o.
Anna Antonenko