Pavel Kaloda
Bachelor's thesis
Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích
Possible Substitutes NaCl in Meat Products
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá chemickým složením masa, masných výrobků a jejich technologickými vlastnostmi. Především se zabývá aplikací chloridu sodného v masné výrobě, zdravotními aspekty vyplývající z nadměrného příjmu sodíku a možnostmi jeho náhrady v masné výrobě.Abstract:
Bachelor thesis is focus on the chemical composition of meat, meat products and their technological properties. It especially studies the application of a sodium chloride in the meat production, medical aspects resulting from high income of sodium and the options of its substitution in the meat production.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2017
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Kaloda, Pavel. Možnosti náhrady NaCl v masných výrobcích. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Použití soli a její vliv na jakostní parametry masných výrobků
Martina Musilová