Bc. Eva Beranová

Diplomová práce

Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa

Evaluation of technological properties of high-matured beef
Anotace:
Diplomová práce se zaměřuje na hmotnostní ztráty, které vznikají v průběhu zrání hovězího masa jak mokrou tak suchou cestou. U obou typů zrání byly hodnoceny hmotnostní ztráty z vybraných partií hovězího masa v závislosti na délce zrání, věku, plemeni a pohlaví zvířat. Z ekonomického hlediska jsou hmotnostní ztráty v průběhu zrání významným ukazatelem.
Abstract:
Diploma thesis deals with a weight loss that occures during the process of beef aging in wet and dry way. With both types the weight loss was rated according to the aging length, age, breed and sex of animals. The weight loss during the aging of meat is an important index from the economical point of view.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Beranová, Eva. Hodnocení technologických vlastností u vysoce vyzrálého hovězího masa. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe