Tokové charakteristiky mléčných produktů – Klára Nešporová
Klára Nešporová
Bakalářská práce
Tokové charakteristiky mléčných produktů
Flow Characteristics of Dairy Products
Anotace:
V bakalářské práci jsou prezentovány výsledky sledovaných tokových křivek deseti mléč-ných produktů a jednoho roztíratelného rostlinného tuku. Měřeny byly tyto výrobky: plnotučné mléko, smetana ke šlehání, zakysaná smetana, bílý jogurt, jogurtový nápoj, tvaroh, pribináček, máslo, rostlinný roztíratelný tuk, termix a tavený sýr. Naměřené výsledky dynamické viskozity mléčných produktů byly vyhodnoceny …víceAbstract:
The bachelor thesis presents results by the monitored flow curves of ten milk products and one spreadable vegetable fat. These following products were measured: full-fat milk, whipping cream, sour cream, white yogurt, yogurt drink, cottage cheese, Pribinacek, butter, spreadable vegetable fat, Termix and processed cheese. The measured results by the dynamic viscosity of the milk products were evaluated …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Nešporová, Klára. Tokové charakteristiky mléčných produktů. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin