Bc. Jaroslav KOVÁŘ

Master's thesis

Vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce

Effect of storage on dried fruit microflora
Anotácia:
V diplomové práci je sledován vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce. Teo-retická část se zabývá technologií výroby sušeného ovoce a vlivem jednotlivých mikroorganismů na zmíněný druh ovoce. V praktické části bylo provedeno mikrobiologické vyšetření šesti vzorků sušeného ovoce se zaměřením na celkové počty mikroorganismů, počty koliformních mikroorganismů a počty plísní. Těchto šest vzorků sušeného …viac
Abstract:
The thesis studied the effect of storage on microflora of dried fruit. The theoretical part deals with the technology of production of dried fruits and the effect of microorganisms. The practical part was conducted microbiological testing 6 samples dried fruits with a focus on total viable counts, coliform counts of microorganisms and mold counts. The six samples of dried fruit was exposed to three …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 20556

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Zuzana Míšková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOVÁŘ, Jaroslav. Vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production