Možnosti rozvoje úseku F&B WELLNESS HOTELU FRYMBURK – Bc. Lucie PRŮŠOVÁ
Bc. Lucie PRŮŠOVÁ
Diplomová práce
Možnosti rozvoje úseku F&B WELLNESS HOTELU FRYMBURK
Opportunities of development F&B section of WELLNESS HOTEL FRYMBURK
Anotace:
Předkládaná diplomová práce se zabývá stravovacím úsekem Wellness Hotelu Frymburk. Cílem práce je analyzovat produkt úseku F&B Wellness Hotelu Frymburk, komparace stravovacích zařízení ve vybrané oblasti. Důležitým cílem je také doporučení pro další rozvoj produktu zkoumaného podniku. V rámci diplomové práce bude zjišťována spokojenost zákazníků se stavem aktuálně poskytovaných služeb. Také budou konzultovány …víceAbstract:
The presented thesis deals with food and beverage section of Wellness Hotel Frymburk. The aim of the thesis is to analyze product of food and beverage section of Wellness Hotel Frymburk, comparasion with dining facilities in the selected area. An important goal is also a reccomendation for the further development of the product the studied hotel. Also will be inquired customer satisfaction with the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013
Zveřejnit od: 30. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Roman Švec, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PRŮŠOVÁ, Lucie. Možnosti rozvoje úseku F&B WELLNESS HOTELU FRYMBURK. Č. Bud., 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 30.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Obchodní podnikání
Práce na příbuzné téma
-
Nové trendy wellness služeb a jejich uplatnění ve WELLNESS HOTELU FRYMBURK
Soňa CHOCHOLATÁ -
Návrh marketingové komunikační strategie Wellness hotelu Frymburk
Jiřina Řezáčová -
Rozvoj služeb WELLNESS HOTELU FRYMBURK
Kateřina PETRŮ -
Analýza finanční situace hotelu
Martin Hort -
Komparace úseků F&B ve vybraném hotelovém řetězci
Kateřina Šebánková -
Návrh nové koncepce dopravní obslužnosti mikroregionu Lipensko
Jana Müllerová -
Lipensko - práce s konkrétními cílovými skupinami v cestovním ruchu
Anastasia COROLI -
Návrh rozvoje mikroregionu Lipensko prostřednictvím místní kultury
Martina Němečková
Název
Vložil
Vloženo
Práva