Trendy v kuchyňských technologiích – Bc. Michaela Koldinská
Bc. Michaela Koldinská
Bakalářská práce
Trendy v kuchyňských technologiích
Trends in kitchen technology
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je představit a analyzovat technologie nezbytné v gastronomii. Prozkoumat tržní nabídku firem podnikajících na trhu s technologiemi pro profesionály v oboru hotelnictví. Dále se zaměřit na vybavenost hotelů těmito technologiemi, jejich preference, spokojenost s nimi a poukázat na jejich nedostatky, zda kategorie hotelu ovlivňuje použití daných technologií. V teoretické části …víceAbstract:
The point of this bachelor work is introduce and analyse technologies, which are necessary in gastronomy. Look up on company market offer which are in business on market with technologies for professionals in hotel industry. Next thing which I want to point out is hotels amenities by this technologies, their preferences and satisfaction and also their shortcomings. Here is matter of categories in particular …víceKlíčová slova
firmy hotel kuchyně spotřebiče technologie trendy companies kitchens appliances technologies trends
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 11. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13477/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 1. 2016
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOLDINSKÁ, Michaela. \textit{Trendy v kuchyňských technologiích}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/ynw802/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Nové trendy informačních technologií v účetnictví podniků v ČR
Nikola ZÁVODNÁ -
Nové trendy informačních technologií v účetnictví podniků ČR
Lucie KOŠŤÁLOVÁ -
Nové trendy informačních technologií v účetnictví podniků ČR
Ivana HORÁČKOVÁ -
Characterization of emission from the combustion of solid biofuels in the residential heating appliances
Vasilije Matijasevic -
Nabíjení a provoz akumulátorů pro elektroniku a drobné spotřebiče
Filip Šefl -
Finanční analýza firmy HOTEL, s.r.o.
Barbora Němcová -
Marketing v řízení firmy - aplikace na Hotel Sport
Renata Plodíková -
Marketingová komunikace vybrané firmy
Eliška Pechalová