Bc. Michaela Koldinská

Bakalářská práce

Trendy v kuchyňských technologiích

Trends in kitchen technology
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je představit a analyzovat technologie nezbytné v gastronomii. Prozkoumat tržní nabídku firem podnikajících na trhu s technologiemi pro profesionály v oboru hotelnictví. Dále se zaměřit na vybavenost hotelů těmito technologiemi, jejich preference, spokojenost s nimi a poukázat na jejich nedostatky, zda kategorie hotelu ovlivňuje použití daných technologií. V teoretické části …více
Abstract:
The point of this bachelor work is introduce and analyse technologies, which are necessary in gastronomy. Look up on company market offer which are in business on market with technologies for professionals in hotel industry. Next thing which I want to point out is hotels amenities by this technologies, their preferences and satisfaction and also their shortcomings. Here is matter of categories in particular …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 11. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 1. 2016
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze