Mikroextrakce na tuhou fázi - optimální technika pro profilování aroma potravin – Bc. Kateřina Nořinská
Bc. Kateřina Nořinská
Bachelor's thesis
Mikroextrakce na tuhou fázi - optimální technika pro profilování aroma potravin
Solid phase microextraction - an optimal technique for food aroma profiling
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOŘINSKÁ, Kateřina. \textit{Mikroextrakce na tuhou fázi - optimální technika pro profilování aroma potravin}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/yqpwii/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.