Optimalizace systému kontrolních kritických bodů v masozpracujícím podniku – Bc. Veronika KABEŠOVÁ
Bc. Veronika KABEŠOVÁ
Master's thesis
Optimalizace systému kontrolních kritických bodů v masozpracujícím podniku
Optimization of the HACCP in meat factory
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Zverejniť od: 25. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KABEŠOVÁ, Veronika. \textit{Optimalizace systému kontrolních kritických bodů v masozpracujícím podniku}. Online. Diplomová práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/yqwe8c/.
Jak správně citovat práci
KABEŠOVÁ, Veronika. Optimalizace systému kontrolních kritických bodů v masozpracujícím podniku. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 25.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 25. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agribussines
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva