Příprava pokrmů na prvním stupni ZŠ pro žáky s potravinovými omezeními – Vilém ČERNÝ
Vilém ČERNÝ
Diplomová práce
Příprava pokrmů na prvním stupni ZŠ pro žáky s potravinovými omezeními
Teaching cooking for pupils with dietary restrictions in the primary school
Anotace:
Diplomová práce s názvem Příprava pokrmů na prvním stupni základních škol pro žáky s potravinovými omezeními se zabývá několika oblastmi. V teoretické části se zaměřuje na nejčastější potravinové alergie a alternativní výživu, kam patří například vegetariánství a veganství. Dále se dotýká zdravé výživy a některých edukačních projektů zaměřených na výživu ve školách. V neposlední řadě se v teoretické …víceAbstract:
The diploma thesis entitled Teaching cooking for pupils with dietary restrictions in the primary school consists of a theoretical and a practical part. In the theoretical part of the thesis it is focused on the most common food allergies, plant based food, a healthy diet and related projects in the primary school. This part also includes characteristics of the teaching cooking in the general education …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Zbyněk Vácha, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČERNÝ, Vilém. \textit{Příprava pokrmů na prvním stupni ZŠ pro žáky s potravinovými omezeními}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/yredqg/.
Jak správně citovat práci
ČERNÝ, Vilém. Příprava pokrmů na prvním stupni ZŠ pro žáky s potravinovými omezeními. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základních škol
Práce na příbuzné téma
-
Metodické zpracování tematického okruhu Příprava pokrmů pro 1. stupeň ZŠ
Marie Prokopová -
Koncepce tematického okruhu Příprava pokrmů na 1. stupni základních škol
Martina Otáhalová -
Zařazení tematického okruhu "příprava pokrmů" do výuky na základních školách
Jana LANGROVÁ -
Metodické zpracování tématického celku příprava pokrmů na 1. stupni ZŠ
Zora Brančíková -
Koncepce tematického okruhu Příprava pokrmů na 1. stupni základních škol
Martina Otáhalová -
Didaktický materiál do hodin „Příprava pokrmů“ na Praktické škole dvouleté
Romana Osinková -
Tvořivé pojetí výuky vzdělávacího celku Příprava pokrmů na 1. stupni ZŠ
Lucie ŠIMEČKOVÁ -
Nestandardní aplikační úlohy v integrované tematické výuce na 1. stupni ZŠ
Jana Kráčmarová
Název
Vložil
Vloženo
Práva