Uplatnění vibrační spektroskopie při hodnocení čokolády – Bc. Kateřina Chybová
Bc. Kateřina Chybová
Bachelor's thesis
Uplatnění vibrační spektroskopie při hodnocení čokolády
Application od vibration spectroscopy techniques in evaluation of chocolate
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHYBOVÁ, Kateřina. \textit{Uplatnění vibrační spektroskopie při hodnocení čokolády}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/yruzu7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.