Lenka MLČÁKOVÁ

Bachelor's thesis

Využití čokolády v moderní gastronomii.

Using Chocolate in Modern Gastronomy.
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je seznámení se nejen s historií čokolády a její výrobou, ale hlavně s jejím využitím v moderní gastronomii, se zaměřením na kombinace různých přísad. Dále se zabývá netradičními způsoby podávání a servírování různých druhů čokolád a možnostmi jejich využití.
Abstract:
The aim of this thesis is not only familiar with the history of chocolate and ist production, but mainly with its use in modern cuisine, focusing on the combination of various ingeredients. It also deals with non-traditional routes of administration and serving different types of chocolates and possibilities of their use.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2012
Accessible from:: 21. 5. 2012

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Josef Mrázek

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

MLČÁKOVÁ, Lenka. Využití čokolády v moderní gastronomii.. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy