Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka – Michaela Bartáková
Michaela Bartáková
Bakalářská práce
Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
Nutritional and sensory evaluation of soy and other vegetable drinks as alternatives to milk
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARTÁKOVÁ, Michaela. \textit{Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/yrwj70/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.