Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka – Michaela Bartáková
Michaela Bartáková
Bachelor's thesis
Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
Nutritional and sensory evaluation of soy and other vegetable drinks as alternatives to milk
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2021
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BARTÁKOVÁ, Michaela. \textit{Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Available from: https://theses.cz/id/yrwj70/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.