Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka – Michaela Bartáková
Michaela Bartáková
Bachelor's thesis
Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka
Nutritional and sensory evaluation of soy and other vegetable drinks as alternatives to milk
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARTÁKOVÁ, Michaela. \textit{Nutriční a senzorické hodnocení sójových a dalších rostlinných nápojů jako alternativ mléka}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/yrwj70/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.