Třídění potravinového odpadu v českých restauracích – Yana PLOKHOVA
Yana PLOKHOVA
Bakalářská práce
Třídění potravinového odpadu v českých restauracích
Food waste sorting in Czech restaurants
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá tříděním potravinového odpadu v restauračních zařízeních České republiky. Ke zkoumání této problematiky jsem si zvolila takové metody jako jsou polostrukturované rozhovory se zaměstnanci vybraných restaurací, metodu sněhová koule a také zúčastněné pozorování. Byl kladen důraz nejen na způsoby třídění, ale i na uvědomování se problému vzniku a zacházení s potravinovým …víceAbstract:
This bachelor thesis goes into detail about food waste sorting in restaurants in the Czech Republic. To explore this issue, I have chosen methods such as semi-structured interviews with the staff members of various restaurants, the snowball method, and participant observation. Emphasis was placed not only on the food waste sorting process, but also on the employees' awareness of the problem and the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Daniel Sosna, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PLOKHOVA, Yana. Třídění potravinového odpadu v českých restauracích. Plzeň, 2019. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta filozofická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta filozofickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta filozofickáBakalářský studijní program / obor:
Antropologie / Sociální a kulturní antropologie
Práce na příbuzné téma
-
Motivy třídění potravinového odpadu u českých spotřebitelů
Anna Klašková -
Instagram jako komunikační nástroj podpory třídění potravinového odpadu
Zuzana Hančíková -
Třídění potravinového odpadu v českých restauracích
Yana PLOKHOVA -
Systémy pro automatizované třídění odpadů obsahujících obaly na potraviny
Jiří Doubrava -
Třídění potravinového odpadu v českých restauracích
Yana PLOKHOVA -
Lokalizační strategie maloobchodních potravinových řetězců v Brně
Jan Panovský -
Řízení zásob ve vybraném potravinovém řetězci
Petra Vavřičková -
Prodavačka - zákazník: příběh o vyjednávání moci v nadnárodním potravinovém řetězci
Petra Renčová