Třídění potravinového odpadu v českých restauracích – Yana PLOKHOVA
Yana PLOKHOVA
Bachelor's thesis
Třídění potravinového odpadu v českých restauracích
Food waste sorting in Czech restaurants
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá tříděním potravinového odpadu v restauračních zařízeních České republiky. Ke zkoumání této problematiky jsem si zvolila takové metody jako jsou polostrukturované rozhovory se zaměstnanci vybraných restaurací, metodu sněhová koule a také zúčastněné pozorování. Byl kladen důraz nejen na způsoby třídění, ale i na uvědomování se problému vzniku a zacházení s potravinovým …moreAbstract:
This bachelor thesis goes into detail about food waste sorting in restaurants in the Czech Republic. To explore this issue, I have chosen methods such as semi-structured interviews with the staff members of various restaurants, the snowball method, and participant observation. Emphasis was placed not only on the food waste sorting process, but also on the employees' awareness of the problem and the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2019
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Daniel Sosna, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
PLOKHOVA, Yana. Třídění potravinového odpadu v českých restauracích. Plzeň, 2019. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta filozofická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta filozofickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
University of West Bohemia
Faculty of Philosophy and ArtsBachelor programme / field:
Anthropology / Social and Cultural Anthropology
Theses on a related topic
-
Motivy třídění potravinového odpadu u českých spotřebitelů
Anna Klašková -
Instagram jako komunikační nástroj podpory třídění potravinového odpadu
Zuzana Hančíková -
Třídění potravinového odpadu v českých restauracích
Yana PLOKHOVA -
Systémy pro automatizované třídění odpadů obsahujících obaly na potraviny
Jiří Doubrava -
Třídění potravinového odpadu v českých restauracích
Yana PLOKHOVA -
Lokalizační strategie maloobchodních potravinových řetězců v Brně
Jan Panovský -
Prodavačka - zákazník: příběh o vyjednávání moci v nadnárodním potravinovém řetězci
Petra Renčová -
Třídění potravinového odpadu v českých restauracích
Yana PLOKHOVA