Produkce surovin rostlinného původu a její ekologické a hospodářské dopady – Kateřina Mošťková
Kateřina Mošťková
Bakalářská práce
Produkce surovin rostlinného původu a její ekologické a hospodářské dopady
Raw Material Production of Plant Origin and its Ecological and Economic Impacts
Anotace:
Hlavní problematika této bakalářské práce je zaměřená na produkci surovin rostlinného původu, a to zejména pro potravinářský průmysl, ale také pro jiná výrobní odvětví. V teoretické části se práce zabývá klasifikací těchto surovin, způsoby a technologiemi produkce a následným využitím. Práce se dále zabývá dopady produkce vybraných surovin, a to zejména dopady na životní prostředí. Vybraní zástupci …víceAbstract:
The main issue of this bachelor thesis is focused on the production of raw materials of plant origin, especially for the food industry, but also for other industries. In the theoretical part, the thesis deals with the classification of these raw materials, methods and technologies of production and subsequent utilization. The work also deals with the impacts of the production of various selected sub …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MOŠŤKOVÁ, Kateřina. \textit{Produkce surovin rostlinného původu a její ekologické a hospodářské dopady}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/yuce1p/.
Jak správně citovat práci
Mošťková, Kateřina. Produkce surovin rostlinného původu a její ekologické a hospodářské dopady. Uherské Hradiště, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik
Práce na příbuzné téma
-
Uplatnění umělých sladidel ve výrobě potravin rostlinného původu
Pavlína Šidlová -
Mechanické a termoakustické vlastnosti netkané textilie z kůry morušovníků a z ní vyrobených polymerních kompozitů
Samson Rwawiire -
Bytová textilie
Tereza Staňková -
Právní, ekonomické a technologické aspekty využití alternativních surovin jako způsob ochrany mimoprodukčních funkcí lesa
Petra Hýsková -
Káva jako fenomén: Historie kávového průmyslu a propagace kávy
Sára Čejková -
Káva a její sociokulturní aspekty
Vendula Hrušková -
Káva jako módní trend
Tereza Holotíková -
Poctivá káva, neohoblované desky, domácí cheesecake: "hipsterizace" v lokálním kontextu
Pavla Kalusová