Srovnání metod stanovení výživové hodnoty masných výrobků a její uvádění na obale – Bc. Žaneta Podbřecká
Bc. Žaneta Podbřecká
Diplomová práce
Srovnání metod stanovení výživové hodnoty masných výrobků a její uvádění na obale
Comparison of Methods of Determination of Nutritional Value of Meat Products and their Presentation on the Packaging
Anotace:
Diplomová práce Srovnání metod stanovení výživové hodnoty masných výrobků a její uvádění na obale se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá chemickým složením masa, popisem a dělením masných výrobků podle aktuální legislativy, balením a označováním potravin a výživovou hodnotou. Poslední kapitola je zaměřena na laboratorní metody analýzy základních složek masných výrobků.Praktická …víceAbstract:
The thesis Comparison of Methods of Determination of Nutritional Value of Meat Products and their Presentation on the Packaging consists of theoretical and practical part. The theoretical part deals with chemical composition of meat, description and division of meat products according to current legislation, packaging and labeling of foods and nutritional value. The last chapter is focused on laboratory …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Veronika Rozíková, Ph.D.
- Oponent: Soňa Bogdanovičová, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Identifikace barviv instrumentální analýzou
Kristína Éderová -
Instrumental variables estimation in cross-sectional analysis
Michael Borský -
Instrumentální činnosti žáků a učitelů v hodinách hudební výchovy na 1. stupni základní školy v teorii a praxi
Karolina Hádková -
Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
Veronika BLÁHOVÁ -
Harmonická a akordická specifika v klavírní a komorní instrumentální tvorbě Francise Poulenca
Patrik Červák -
Vývoj a optimalizace metody kapilární elektroforéza-frontální analýza (CE-FA) s využitím automatizovaného míchání vzorku.
Lenka Michalcová -
ANALÝZA POLYMORFISMU NRF2 GENU POMOCÍ METODY PCR
Vendula BUFKOVÁ -
ANALÝZA POLYMORFISMU NFR2 GENU POMOCÍ METODY PCR
Vendula BUFKOVÁ