Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži – Natálie PŘIBYLOVÁ
Natálie PŘIBYLOVÁ
Bakalářská práce
Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži
Analysis of Culinary in the Microbrewery Černý Orel in Kroměříž
Anotace:
Tématem mé bakalářské práce je pivovarské kulinářství. V práci je popsána historie výroby piva jak ve světě, tak v České republice, druhy piv a výroba piva, suroviny potřebné k výrobě piva. A dále co jsou to minipivovary, jak pivo správně servírovat a s čím. Výsledkem mé bakalářské práce je analýza aktuální situace v oblasti kulinářství v minipivovaru Černý orel. Následuje doporučení na zlepšení kulinářských …víceAbstract:
The topic of my Thesis is a brewing culinary. The Thesis describes the history of brewing in the world and in the Czech Republic, kinds of beers and production of beer, raw materials needed to brewing. And then what does microbrewery mean, how to serve beer and with what to serve it. The result of my Thesis is analysis of the actual situation in the area of culinary in the microbrewery Černý orel. …víceKlíčová slova
Pivo Výroba piva Druhy piv Minipivovar Slad Chmel Pivovarské kvasnice Mladina Pivní speciály
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2012
Zveřejnit od: 18. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Vratislav Kozák, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
PŘIBYLOVÁ, Natálie. Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži. Zlín, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 18.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 18. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Druhy piva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
David Urban -
Geografie piva - zhodnocení prostorového rozložení restauračních zařízení dle nabídky točeného piva v SO ORP Tachov
Sabina HENDRICHOVÁ -
Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku
Jan MÍŠEK -
Analýza spotřebitelského chování na trhu piva
Adéla Žákovská -
Využití Saccharomyces cerevisiae pro výrobu piva a vína
Eva Vontrobová -
Tradice výroby piva a její vliv na pivní sommeliérství
Jana Susková -
Dopady změny sazby spotřební daně z piva na cenu piva pro konečného spotřebitele
Zuzana Fousová -
Ekonomika výroby piva použitím přímého a nepřímého ohřevu varny
Miloš Láznička