Využití parvalbuminového genu pro identifikaci ryb a odhalování jejich falšování pomocí molekulárně-biologických přístupů – Ing. Simona Lencová
Ing. Simona Lencová
Master's thesis
Využití parvalbuminového genu pro identifikaci ryb a odhalování jejich falšování pomocí molekulárně-biologických přístupů
The use of parvalbumin gene for identification of fish and their adulteration detection using molecular biology techniques
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2017
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LENCOVÁ, Simona. \textit{Využití parvalbuminového genu pro identifikaci ryb a odhalování jejich falšování pomocí molekulárně-biologických přístupů}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/yvtma3/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Forenzní analýza
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.