Ing. Jitka SVOBODOVÁ

Bachelor's thesis

Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}

Chemistry and technology in production of durable salt pastry and biscuits
Abstract:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je seznámit s procesy v potravinářském průmyslu, tj. s technologickými postupy, s používáním technologií a s používáním chemických látek při výrobě trvanlivého slaného pečiva. Dle mého názoru je potravinářství velmi zajímavý obor s přísnými požadavky sta-novenými EU o kterých bych se chtěla ve své bakalářské práci také krátce zmínit.
Abstract:
The main aim of my bachelor work is to inform with procedures in food industry, i.e. with technological procedures, with using of technologies and using of chemical matters during production of durable salt pastry and biscuits. According to my opinion food industry is very interesting field with very strict requirements defined by EU which I want to speak about in this bachelor work also.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2007
Identifier: 7141

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 6. 2007

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

SVOBODOVÁ, Jitka. Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}. Zlín, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 21. 05. 2007

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.