Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{} – Ing. Jitka SVOBODOVÁ
Ing. Jitka SVOBODOVÁ
Bachelor's thesis
Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}
Chemistry and technology in production of durable salt pastry and biscuits
Abstract:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je seznámit s procesy v potravinářském průmyslu, tj. s technologickými postupy, s používáním technologií a s používáním chemických látek při výrobě trvanlivého slaného pečiva. Dle mého názoru je potravinářství velmi zajímavý obor s přísnými požadavky sta-novenými EU o kterých bych se chtěla ve své bakalářské práci také krátce zmínit.Abstract:
The main aim of my bachelor work is to inform with procedures in food industry, i.e. with technological procedures, with using of technologies and using of chemical matters during production of durable salt pastry and biscuits. According to my opinion food industry is very interesting field with very strict requirements defined by EU which I want to speak about in this bachelor work also.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2007
Identifier:
7141
Thesis defence
- Date of defence: 20. 6. 2007
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SVOBODOVÁ, Jitka. \textit{Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva$\backslash$nl$\{\}$}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2007. Available from: https://theses.cz/id/yvv5tx/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
SVOBODOVÁ, Jitka. Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}. Zlín, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 21. 05. 2007
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and materials technology / Chemistry and materials technology
Theses on a related topic
-
Inovace pěstitelské technologie u pšenice ozimé
Petr Knytl -
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
Tereza Třetinová -
Technologie výroby škrobového sirupu a její vliv na výstupní kvalitu
Petra Smiešková -
Využití RFID technologie a EPC standardu v potravinárském prumyslu
Martin Mončev -
Přírodní zdroje a suroviny a ozbrojené konflikty se zaměřením na 3TG suroviny
Vendula Kopecká -
Suroviny ostatní kamenné industrie z neolitického sídliště v Brně-Holáskách
Michal Březovský -
Serpentinity jako suroviny broušených artefaktů ve východní části střední Evropy
Pavlína Frýbová -
Suroviny broušených kamenných artefaktů a jejich polotovarů z neolitického sídliště v Brně-Holáskách
Kristýna Trnová