Technologické vlastnosti kompozitních směsí s kaštanovou moukou – Bc. Ivana Kadlčíková
Bc. Ivana Kadlčíková
Bakalářská práce
Technologické vlastnosti kompozitních směsí s kaštanovou moukou
Technological properties of composite mixtures with chestnut flour
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KADLČÍKOVÁ, Ivana. \textit{Technologické vlastnosti kompozitních směsí s kaštanovou moukou}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/ywdr9q/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.