Technologické vlastnosti kompozitních směsí s kaštanovou moukou – Bc. Ivana Kadlčíková
Bc. Ivana Kadlčíková
Bachelor's thesis
Technologické vlastnosti kompozitních směsí s kaštanovou moukou
Technological properties of composite mixtures with chestnut flour
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KADLČÍKOVÁ, Ivana. \textit{Technologické vlastnosti kompozitních směsí s kaštanovou moukou}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/ywdr9q/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.