Enviromentální aspekty produkce potravin – Ing. Zuzana JELÍNKOVÁ
Ing. Zuzana JELÍNKOVÁ
Doctoral thesis
Enviromentální aspekty produkce potravin
Enviromental aspect of the production of the food
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 3. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 4. 2018
- Vedúci: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JELÍNKOVÁ, Zuzana. Enviromentální aspekty produkce potravin. Č. Budějovice, 2018. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureDoctoral programme / odbor:
Fytotechnics / Specialized plant production
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva