Helena Dlouha
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Domácí výroba piva
Anotace:
Práce seznamuje se základními surovinami pro výrobu piva. Je v ní vysvětlen pojem pivní styly. Čtenář se více dozví o českých pivních stylech. Dále je v ní vysvětleno, jak by mělo správně probíhat senzorické hodnocení piva. V neposlední řadě, se čtenář dozví, v čem má pivo pozitivní účinek pro naše zdraví a na jaké úrovni je domácí výroba piva v České republice. V praktické části bude čtenář proveden …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
- Oponent: Luboš Němec
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.