Helena Dlouha

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Domácí výroba piva

Anotace:
Práce seznamuje se základními surovinami pro výrobu piva. Je v ní vysvětlen pojem pivní styly. Čtenář se více dozví o českých pivních stylech. Dále je v ní vysvětleno, jak by mělo správně probíhat senzorické hodnocení piva. V neposlední řadě, se čtenář dozví, v čem má pivo pozitivní účinek pro naše zdraví a na jaké úrovni je domácí výroba piva v České republice. V praktické části bude čtenář proveden …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
  • Oponent: Luboš Němec

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.