Barbora Bizubová
Bachelor's thesis
Súčasné svetové trendy v sektore potravín
Abstract:
Práca sa zaoberá charakteristikou súčasných svetových trendov, výživových trendov v sektore potravín vo vzťahu ku zdravotným aspektom a civilizačným chorobám. Vychádza z klasifikácie rizikových faktorov. Na základe tejto charakteristiky je vymedzený vhodný, potencionálne perspektívny a alternatívny spôsob výživy a ich opodstatnenosť pre ich uplatnenie. Vlastný výskum v praktickej časti overuje získané …moreAbstract:
This thesis deals with characteristic of current world trends, nutritional trends in the food sector in relation to health aspects and civilization diseases. I tis based on clasification of the risk factors. Based on this characterization, there is appropriate, potentionally prespective and alternative way of nutrition defined and its justification for its application. The research in the practical …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2020
Thesis defence
- The Thesis/Dissertation Archive contains the required amount of information.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Analysis of sustainability of production processes and proposal of indicators of sustainable development in forest bioeconomy
Isaac Nyarko -
Průzkum LOHAS (Lifestyle of Health and Sustainability) mezi studenty VŠ ve vztahu k udržitelně produkovaným oděvům
Veronika ZEMÁNKOVÁ -
Komparace výživových hodnot v různých dietách
Diana Kanderová -
Složení diety pro psy s ohledem na výživové trendy
Adam Ježek -
Výživové trendy současnosti
Lenka Havlová -
Marketing Strategy of the Company in Terms of New Trends in Nutrition
Iryna Trylis -
SOUČASNÉ VÝŽIVOVÉ TRENDY VE VZTAHU K PŘEDCHÁZENÍ CIVILIZAČNÍM CHOROBÁM
Lucie Mikulčíková -
Výživové nároky a současné trendy výživy dospívající mládeže
Libor Marčík
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights