Bc. Jaroslav Kylián, DiS.

Diplomová práce

Stravovací návyky budoucích gastronomů

Eating habits of future gastronomes
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na problematiku stravování a stravovacích návyků budoucích gastronomů. Teoretická část definuje stravovací služby, stravovací návyky, zdravou výživu a složky potravy. Dále je zde zmínka o moderní gastronomii, která v dnešní době ovlivňuje nejen stravovací návyky. Praktická část zahrnuje analýzu stravovacích návyků budoucích gastronomů Střední školy gastronomie a obchodu …více
Abstract:
Diploma work is focused on diet and eating habits future gastronomes. The theoretical part defines catering sevices, eating habits, nutrition and food ingredients. There is also mention of modern cuisine, which is nowadays not only affects eating habits. The practical part includes analysis of the eating habits of future gastronomes High School gastronomy and business in Zlín.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 5. 2014
  • Vedoucí: Mgr. Martina Martínková, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Mgr. Lenka Procházková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby