Bc. Jaroslav Kylián, DiS.

Master's thesis

Stravovací návyky budoucích gastronomů

Eating habits of future gastronomes
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na problematiku stravování a stravovacích návyků budoucích gastronomů. Teoretická část definuje stravovací služby, stravovací návyky, zdravou výživu a složky potravy. Dále je zde zmínka o moderní gastronomii, která v dnešní době ovlivňuje nejen stravovací návyky. Praktická část zahrnuje analýzu stravovacích návyků budoucích gastronomů Střední školy gastronomie a obchodu …more
Abstract:
Diploma work is focused on diet and eating habits future gastronomes. The theoretical part defines catering sevices, eating habits, nutrition and food ingredients. There is also mention of modern cuisine, which is nowadays not only affects eating habits. The practical part includes analysis of the eating habits of future gastronomes High School gastronomy and business in Zlín.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 19. 5. 2014
  • Supervisor: Mgr. Martina Martínková, Ph.D.
  • Reader: PhDr. Mgr. Lenka Procházková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Master programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools – Specialisation Commerce and Services