Bc. Jaroslav Kylián, DiS.

Master's thesis

Stravovací návyky budoucích gastronomů

Eating habits of future gastronomes
Anotácia:
Diplomová práce je zaměřena na problematiku stravování a stravovacích návyků budoucích gastronomů. Teoretická část definuje stravovací služby, stravovací návyky, zdravou výživu a složky potravy. Dále je zde zmínka o moderní gastronomii, která v dnešní době ovlivňuje nejen stravovací návyky. Praktická část zahrnuje analýzu stravovacích návyků budoucích gastronomů Střední školy gastronomie a obchodu …viac
Abstract:
Diploma work is focused on diet and eating habits future gastronomes. The theoretical part defines catering sevices, eating habits, nutrition and food ingredients. There is also mention of modern cuisine, which is nowadays not only affects eating habits. The practical part includes analysis of the eating habits of future gastronomes High School gastronomy and business in Zlín.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 5. 2014
  • Vedúci: Mgr. Martina Martínková, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Mgr. Lenka Procházková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Master programme / odbor:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools – Specialisation Commerce and Services