Bc. Andrea Bartošová

Master's thesis

Fyzikálně-chemická analýza výrobků pšeničného müsli

Physico-chemical Analysis of Products of Wheat Muesli
Abstract:
Diplomová práce se zabývá fyzikálně-chemickou analýzou pšeničného müsli. V teoretické části jsou shrnuty druhy pšenice a její chemické složení. Podstatná část teorie je zaměřena na pšeničné müsli, jeho výrobu, známé druhy a složení. Dále je v práci charakterizována stravitelnost a antioxidační aktivita obilovin. Poslední kapitola teoretické části je věnována metodám stanovení vzorků. V praktické části …more
Abstract:
This diploma thesis is focused on a physico-chemical analysis of non-traditional wheat and muesli products. The theoretical part includes a description of types and chemical composi-tion of wheat grains. Fundamental part of this theory is focused on wheat muesli, its pro-duction, varieties and composition. Next, digestibility and antioxidant activity of the cere-als are characterised. The last chapter …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2014
Accessible from:: 2. 5. 2014

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Bartošová, Andrea. Fyzikálně-chemická analýza výrobků pšeničného müsli. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2014

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe