Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR v rostlinných komoditách – Martina Navrátilová, DiS.
Martina Navrátilová, DiS.
Bakalářská práce
Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR v rostlinných komoditách
Risk Analysis of Ensuring Food Security of the Czech Republic in Plant Commodities
Anotace:
V bakalářské práci jsou v teoretické části vysvětleny pojmy potravinová bezpečnost, potravinová soběstačnost a systém zajištění bezpečnosti potravin v ČR. V praktické části je popsána míra soběstačnosti ČR v jednotlivých rostlinných komoditách a rizika, která ohrožují potravinovou bezpečnost. Přijatelnost těchto rizik je vyhodnocena pomocí analýzy rizik.Abstract:
The Bachelor thesis in theoretical part explains the concepts of food security, the food self-sufficiency and food safety assurance system in the Czech Republic. The practical part describes the self-sufficiency rate of the Czech Republic in the single plant commodities and the risks that threaten food security. The acceptability of these risks is evaluated using risk analysis.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2014
Zveřejnit od: 9. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NAVRÁTILOVÁ, Martina. \textit{Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR v rostlinných komoditách}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/yzbqxd/.
Jak správně citovat práci
Navrátilová, Martina. Analýza rizik zajištění potravinové bezpečnosti ČR v rostlinných komoditách. Uherské Hradiště, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 9. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik
Práce na příbuzné téma
-
Potravinová soběstačnost České republiky v rámci Evropské unie
Petra Prošková -
Potravinová soběstačnost České republiky - vepřové maso
Olga Konšalová -
Potravinová soběstačnost České republiky v letech 2013 - 2022
Aneta Skákalová -
Potravinová soběstačnost čtyřčlenné domácnosti v krizových situacích
Michaela Klásková -
Potravinová soběstačnost domácností v případě blackout
Andrea Bartlová -
Potravinová soběstačnost v regionech Klatovska a Jesenice u Prahy
Barbora Turková -
Potravinová soběstačnost České a Slovenské republiky
Karolína Dobrotková -
Potravinová soběstačnost České republiky
Ondřej Güttner