Sladkovodní ryby ve veřejném stravování-lit.rešerše – Zdeňka JAROŠOVÁ
Zdeňka JAROŠOVÁ
Bachelor's thesis
Sladkovodní ryby ve veřejném stravování-lit.rešerše
Freshwater fish in public board
Anotácia:
Chov a lov ryb má u nás doslova staletou tradici a jméno jako Jan Dubravius, Jakub Krčín z Jelčan a Štěpánek Netolický u nás zná snad každý druhý občan.Český kapr byl a je znám i ceněn po celém světě, kromě toho i další druhy, které u nás pěstujeme a vyvážíme. V minulosti byly ryby jedním z nejoblíbenějších denních jídel i svátečních. Jedly se ve městech i na venkově. Byly připravovány nejrůznějšími …viacAbstract:
Fishing and fish breeding is in our country literally a hundreds years old tradition and names like Jan Dubravius, Jakub Krčín of Jelčan and Štěpánek Netolický are well-known to almost every second inhabitant. Czech carp was and still is popular and reputable all over the world, except that one there are also another species that are bred in our country and exported. In the past, fish were among one …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zverejniť od: 30. 5. 2008
Identifikátor:
2565
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 6. 2006
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JAROŠOVÁ, Zdeňka. Sladkovodní ryby ve veřejném stravování-lit.rešerše. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Práce na příbuzné téma
-
Využití hrachu setého ve výživě ryb.
Filip Zezula -
Složení a využití masa ryb
Lucie Žilková -
Hodnocení výtěžnosti při zpracování vybraných druhů sladkovodních ryb
Daniel Pasz -
Způsoby marinování a nakládání ryb
Lenka Fichtnerová -
Využití produktů ze zpracování konopí ve výživě ryb.
Matěj Žejdl -
Kvalita a zpracování mořských ryb a mořských plodů
Martina Zajíčková -
Biopřístupnost rtuti z ryb a rybích výrobků
Iva Ventrubová -
Využití vybraných komponentů rostlinného původu ve výživě ryb.
Iveta Zugárková