Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek. – Bc. Karolína Nováková
Bc. Karolína Nováková
Master's thesis
Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
Chocolates with an increased content of health beneficial substances
Abstract:
Diplomová práce na téma Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek byla vypracována v letech 2018 až 2020 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Práce se skládá z literární části, kde jsou popsané legislativní nároky na čokoládu a čokoládové produkty, historie čokolády, popis výroby čokolády a popis některých zdraví prospěšných …moreAbstract:
The diploma thesis on the subject of Chocolates with an increased content of health beneficial substances was elaborated in the years 2018 to 2020 at the Institute of Postharvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture at the Mendel University in Brno. The work consists of a literary part, which includes the legislative requirements for chocolate and chocolates products …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Híc, Ph.D.
- Reader: Miloš Jurica, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NOVÁKOVÁ, Karolína. \textit{Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.} Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Horticulture. 2020. Available from: https://theses.cz/id/z0ydbu/. [cit. 2024-04-20].
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / field / specializace:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology / Quality of plant food sources
Theses on a related topic
-
ZDRAVÍ PROSPĚŠNÉ LÁTKY RODU CRATAEGUS
Markéta Janků -
Využití vysokotlaké extrakce pro získání zdraví prospěšných látek z rostlin
Lucie Nováková -
Veltlínské zelené ze znojemské podoblasti z pohledu zdraví prospěšných i rizikových látek
Petr Lunga -
Studium zdraví prospěšných látek v semenech Vitis vinifera L.
Lucie Popluhárová -
Studium zdraví prospěšných látek v semenech Vitis vinifera L.
Nicole Gottwaldová -
Bioaktivní látky v jablkách a jejich vliv na lidské zdraví
Tereza Přibylová -
Antioxidační kapacita absintů
Hana Dočekalová -
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
Kateřina Veselá