Volby jídla a sociální souvislosti alternativních stylů stravování – Tereza Jůnová
Tereza Jůnová
Bachelor's thesis
Volby jídla a sociální souvislosti alternativních stylů stravování
Food choices and social relations of alternative dieting styles
Abstract:
Tato bakalářská práce vysvětluje sociální souvislosti vybraných alternativních stylů stravování s motivy spotřebitelů při volbě jídla. Práce je rozdělena na dvě části. První část, literární rešerše, obsahuje podrobnější charakteristiku jednotlivých stylů, možné důvody přechodu na alternativní způsob stravování a sociální souvislosti při volbě jídla.Praktická část je věnována nejpočetnější skupině alternativního …moreAbstract:
This bachelor thesis explains the social context of chosen alternative dietary lifestyles, considering the motives of consumers in choosing food. The thesis is divided into two parts. The first part, literature research, includes detailed characteristics of the individual dietary lifestyles, the possible reasons for changing to alternative dietary lifestyles and the social context in choosing food …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 3. 2018
Thesis defence
- Supervisor: doc. Mgr. Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
JŮNOVÁ, Tereza. \textit{Volby jídla a sociální souvislosti alternativních stylů stravování}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2018. Available from: https://theses.cz/id/z1d9rx/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Personal motives and attitudes of sustainable consumers across various generations toward organic food
Elouise Christa Errolat -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Preferences and motives of young generation towards consumption of gin&tonic supplemented with different kind of herbs
Tomáš Hanus -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Lucie Kunová -
Sociální souvislosti vegetariánství
Vojtěch Kobosil -
Sociální souvislosti vegetariánství
Adéla Sosnová -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights