Volby jídla a sociální souvislosti alternativních stylů stravování – Tereza Jůnová
Tereza Jůnová
Bachelor's thesis
Volby jídla a sociální souvislosti alternativních stylů stravování
Food choices and social relations of alternative dieting styles
Anotácia:
Tato bakalářská práce vysvětluje sociální souvislosti vybraných alternativních stylů stravování s motivy spotřebitelů při volbě jídla. Práce je rozdělena na dvě části. První část, literární rešerše, obsahuje podrobnější charakteristiku jednotlivých stylů, možné důvody přechodu na alternativní způsob stravování a sociální souvislosti při volbě jídla.Praktická část je věnována nejpočetnější skupině alternativního …viacAbstract:
This bachelor thesis explains the social context of chosen alternative dietary lifestyles, considering the motives of consumers in choosing food. The thesis is divided into two parts. The first part, literature research, includes detailed characteristics of the individual dietary lifestyles, the possible reasons for changing to alternative dietary lifestyles and the social context in choosing food …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 3. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Mgr. Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JŮNOVÁ, Tereza. \textit{Volby jídla a sociální souvislosti alternativních stylů stravování}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Economics and Management. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/z1d9rx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / odbor:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Práce na příbuzné téma
-
Personal motives and attitudes of sustainable consumers across various generations toward organic food
Elouise Christa Errolat -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Igor Muravyev -
Preferences and motives of young generation towards consumption of gin&tonic supplemented with different kind of herbs
Tomáš Hanus -
Consumers' values and motives driving organic food consumption
Lucie Kunová -
Sociální souvislosti vegetariánství
Vojtěch Kobosil -
Sociální souvislosti vegetariánství
Adéla Sosnová -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
Anežka Skarková
Názov
Vložil
Vložené
Práva