Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory. – Bc. Petr Hloušek
Bc. Petr Hloušek
Diplomová práce
Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory.
The possibilities of vinification of grapes of the variety Frankovka for VOC Blue Mountains
Anotace:
V diplomové práci s názvem Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory bylo primárním cílem zhodnotit prostřednictvím experimentu s kvašením v automatickém vinifikátoru, otevřené a uzavřené nádobě, jaký vliv mají autochtonní kvasinky vůči komerčním. Dále pak zjistit zráním vín v dřevěném sudu a neprodyšné nádobě, zda vyhovuje více zrání se zvýšeným nebo minimálním množstvím kyslíku …víceAbstract:
In the thesis entitled The possibilities of vinification of grapes of the variety Frankovka for VOC Blue Mountains, the primary objective was to evaluate the influence of autochthonous yeast on the commercial by fermentation in an automatic vinifier, an open and closed vessel. Next, find out by ripening the wines in a wooden barrel and an impervious container whether it suits more maturation with increased …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Oponent: Jaromír Veverka, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií
Práce na příbuzné téma
-
Porovnání rosé vín vyrobených z odrůdy Frankovka
Ondřej Horák -
Vliv komerčně dostupných kvasinek na odrůdu Frankovka z VOC Modré hory
Jakub Peško -
Sledování vybraných analytických parametrů vín VOC MODRÉ HORY a VOC PÁLAVA
Jan Šlancar -
Analýza VOC vín odrůdy Frankovka z regionu Modré hory
Lenka Horáková -
Charakteristika a specifika VOC Modre hory
Peter Michalík -
Porovnání rosé vín vyrobených z odrůdy Frankovka
Ondřej Horák -
Biosorpce technologicky významných látek v průběhu kvašení a zrání piva
Kryštof Dopita -
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
Michaela Křenková
Název
Vložil
Vloženo
Práva