Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory. – Bc. Petr Hloušek
Bc. Petr Hloušek
Master's thesis
Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory.
The possibilities of vinification of grapes of the variety Frankovka for VOC Blue Mountains
Abstract:
V diplomové práci s názvem Možnosti vinifikace hroznů odrůdy Frankovka pro VOC Modré Hory bylo primárním cílem zhodnotit prostřednictvím experimentu s kvašením v automatickém vinifikátoru, otevřené a uzavřené nádobě, jaký vliv mají autochtonní kvasinky vůči komerčním. Dále pak zjistit zráním vín v dřevěném sudu a neprodyšné nádobě, zda vyhovuje více zrání se zvýšeným nebo minimálním množstvím kyslíku …moreAbstract:
In the thesis entitled The possibilities of vinification of grapes of the variety Frankovka for VOC Blue Mountains, the primary objective was to evaluate the influence of autochthonous yeast on the commercial by fermentation in an automatic vinifier, an open and closed vessel. Next, find out by ripening the wines in a wooden barrel and an impervious container whether it suits more maturation with increased …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2017
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Reader: Jaromír Veverka, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / field:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology
Theses on a related topic
-
Porovnání rosé vín vyrobených z odrůdy Frankovka
Ondřej Horák -
Vliv komerčně dostupných kvasinek na odrůdu Frankovka z VOC Modré hory
Jakub Peško -
Sledování vybraných analytických parametrů vín VOC MODRÉ HORY a VOC PÁLAVA
Jan Šlancar -
Analýza VOC vín odrůdy Frankovka z regionu Modré hory
Lenka Horáková -
Charakteristika a specifika VOC Modre hory
Peter Michalík -
Porovnání rosé vín vyrobených z odrůdy Frankovka
Ondřej Horák -
Biosorpce technologicky významných látek v průběhu kvašení a zrání piva
Kryštof Dopita -
Vývoj mikroflóry u modelových vzorků přírodních sýrů během jejich zrání
Michaela Křenková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights