Bc. Petra Soósová

Bakalářská práce

Stratégia tvorby cien v oblasti stravovania

Strategy of catering prices formation
Abstract:
The bachelor thesis Strategy of catering prices formation aims to analyze and describe the pricing in the selected enterprise Restaurant Michal. The thesis is divided into three parts. The first part is theoretical and explains the theoretical basis of price from the economic and marketing point of view, pricing decisions of enterprises, price modifications and factors influencing the price. The second …více
Abstract:
Bakalárska práca na tému Stratégia tvorby cien v oblasti stravovania si kladie za cieľ analyzovať a popísať tvorbu cien vo vybranom podniku Restaurant Michal. Práca je rozdelená do troch kapitol. Prvá časť je teoretická a vysvetľuje teoretické východiská o cene z pohľadu ekonomického a marketingového. Následne sa zaoberá cenovým rozhodovaním podnikov, cenovými úpravami a faktormi ovplyvňujúcimi cenu …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/z5xfa/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
  • Vedoucí: Ing. Eliška Smotlachová
  • Oponent: PhDr. Jan Máče, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze