MEJZLÍKOVÁ, Blanka. \textit{Vliv množství a druhu použitých ořechů při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku}. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/z1x78m/.
MEJZLÍKOVÁ, Blanka. <i>Vliv množství a druhu použitých ořechů při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku</i>. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/z1x78m/.
MEJZLÍKOVÁ, Blanka. Vliv množství a druhu použitých ořechů při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku. Online. Bakalárska práca. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/z1x78m/.
@misc{Mejzlikova2021thesis,
AUTHOR = "Mejzlíková, Blanka",
TITLE = "Vliv množství a druhu použitých ořechů při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku [online]",
YEAR = "2021 [cit. 2024-10-19]",
TYPE = "Bakalárska práca",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/z1x78m/",
}
@misc{Mejzlikova2021thesis,
AUTHOR = {Mejzlíková, Blanka},
TITLE = {Vliv množství a druhu použitých ořechů při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku},
YEAR = {2021},
TYPE = {Bakalárska práca},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/z1x78m/},
URL_DATE = {2024-10-19},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Mejzlíková
| jméno = Blanka
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv množství a druhu použitých ořechů při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku
| url = https://theses.cz/id/z1x78m/
| typ práce = Bakalárska práca
| vedoucí =
| rok = 2021
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-19
| poznámka =
| jazyk =
}}