Trendy v kuchyňských technologiích – Hana Přívozníková
Hana Přívozníková
Bachelor's thesis
Trendy v kuchyňských technologiích
Trends in kitchen technology
Anotácia:
PŘÍVOZNÍKOVÁ, Hana. Trendy v kuchyňských technologiích. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha : 2016. Bakalářská práce se zabývá současnými trendy v kuchyňských technologiích a jejich využítím v praxi. Práce je rozdělena na tři hlavní části, část teoretickou, praktickou a návrhovou. Součástí praktické práce je dotazník obsahující celkem 20 otázek, na které odpovídalo 12 nejznámějších šéfkuchařů …viacAbstract:
PŘÍVOZNÍKOVÁ, Hana. Trends in kitchen technology. [Bachelor´s thesis] The Institute of Hotel management. Prague : 2016 The thesis is devided into theoretical, practical and proposal part. In practical part the questionnaire is done. The questionnaire contains 20 questions, respondents were the 12 most know cooks in Jihočeský and Středočeský region. The hypothesis is also described in the practical …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14245/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2016
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PŘÍVOZNÍKOVÁ, Hana. \textit{Trendy v kuchyňských technologiích}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/z2grdb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Vliv nesymetrie vzduchové mezery na technické parametry asynchronního elektromotoru.
David Janík -
Technické parametry systémů sledování pohybové aktivity dojnic a jejich využití ke kontrole životních projevů.
Petr SMOLÍK -
Vliv seřízení tříbodového závěsu traktoru na výstupní parametry souprav na zpracování půdy
Martin Pročka -
Vliv inertní látky na požárně technické parametry prachu
David Káňa -
Klíčové parametry infračervených termografických systémů a metody pro jejich ověření
Pavel Petráň -
Analýza vlivu aditiv na provozní parametry spalovacích motorů
Radek Směja -
Současné trendy v přípravě pokrmů
Martin Suchý -
Krabičková dieta
Vladěna Mejdrová