Charakterizace zákysových kultur pro výrobu fermentovaných výrobků s nízkým obsahem laktosy – Bc. Štěpán Marhons
Bc. Štěpán Marhons
Bachelor's thesis
Charakterizace zákysových kultur pro výrobu fermentovaných výrobků s nízkým obsahem laktosy
Characterization of starter cultures used for low-lactose fermented products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MARHONS, Štěpán. \textit{Charakterizace zákysových kultur pro výrobu fermentovaných výrobků s nízkým obsahem laktosy}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/z33cdj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.