Monika Hylenová

Bakalářská práce

Pivo – „tekutý chléb“ ze statistického pohledu

Beer - the liquid bread from the statistic point of view
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá pivem, jakožto velice oblíbeném nápoji na českém i zahraničním trhu, z mnoha různých pohledů. Má seznámit čtenáře s tímto nápojem i z jiných stránek, než je mezi laickou veřejností známo. V teoretické části je nejprve stručně popsána historie pivovarnictví, kdy a kde se pivo začalo poprvé vařit, jaké k tomu byly používány postupy a proč se vůbec tento zlatavý mok počal …více
Abstract:
This bachelor's thesis is about beer, the favorite drink in Czech republic and all around the world. It is suposed to introduce beer to reader from other points of view. Theory part talks about history of brewing globaly, when and where the history began, what procedures were used and also why people began brewing. Followingly it talks about the czech history of brewing, about the first brewery in …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2013
  • Vedoucí: Dr. Ing. Sylva Skupinová
  • Oponent: doc. RNDr. Miloslav Malec, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma