Pivo – „tekutý chléb“ ze statistického pohledu – Monika Hylenová
Monika Hylenová
Bachelor's thesis
Pivo – „tekutý chléb“ ze statistického pohledu
Beer - the liquid bread from the statistic point of view
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá pivem, jakožto velice oblíbeném nápoji na českém i zahraničním trhu, z mnoha různých pohledů. Má seznámit čtenáře s tímto nápojem i z jiných stránek, než je mezi laickou veřejností známo. V teoretické části je nejprve stručně popsána historie pivovarnictví, kdy a kde se pivo začalo poprvé vařit, jaké k tomu byly používány postupy a proč se vůbec tento zlatavý mok počal …moreAbstract:
This bachelor's thesis is about beer, the favorite drink in Czech republic and all around the world. It is suposed to introduce beer to reader from other points of view. Theory part talks about history of brewing globaly, when and where the history began, what procedures were used and also why people began brewing. Followingly it talks about the czech history of brewing, about the first brewery in …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11346/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2013
- Supervisor: Dr. Ing. Sylva Skupinová
- Reader: doc. RNDr. Miloslav Malec, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management